You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Onze Fysiotherapie Praktijk in Hilversum

Een begrip in Hilversum

Onze fysiotherapiepraktijk is een begrip in Hilversum en het Gooi. Onze fysio praktijk werd in 1933 opgericht door D.W. Beelen Sr. Inmiddels huist de praktijk sedert 1981 in het pand aan de Oude Loosdrechtseweg.

Deskundig

Ons team bestaat uit uitsluitend vakbekwame fysiotherapeuten: we hebben allemaal een relevante opleiding afgerond en we scholen regelmatig bij. Daardoor wordt u altijd behandeld volgens de meest recente inzichten en methodes. Dat deze betrouwbaar zijn, daar kunt u van op aan, want we werken volgens het ‘evidence-based practice model’. Dit betekent dat onze behandelwijzen aan de hand van strenge normen zijn getest op doeltreffendheid. We maken dus alleen gebruik van methodes waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de beste resultaten voor uw gezondheid opleveren. fysiotherapie hilversum, dry needling hilversum, fysio hilversum, fysiotherapeut hilversum

Contact en Administratie

Belt u naar de praktijk dan krijgt u helaas geen administratief medewerker meer te spreken. De beste tijd om ons te bellen is op het hele en halve uur. Als wij onze 'handen vol hebben' spreek dan in ieder geval onze voicemail in. Wij bellen u dan dezelfde ochtend of middag terug.

Keurmerken

Fysioteam Hilversum is aangesloten bij alle voorname overkoepelende organisaties en keurmerken.
Het K.N.G.F. (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
Patiëntenorganisatie Zorgbelang Nederland

Rugbeleidsplan

Hier onder leest u het complete rugbeleidsplan.

Voorwoord
Hoofdstuk 1 – 3
Hoofdstuk 4 – 6
Implementatie fysiomanuele therapie
Implementatie huisarts
Beleid SIG
Beleid Discus
Beleidsplan chronische rugklachten
Schema rugklachten
Beleidsplan lage rugklachten
Literatuur