You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Onze Fysiotherapie Praktijk in Hilversum

Een begrip in Hilversum

Onze fysiotherapiepraktijk is een begrip in Hilversum en het Gooi. Onze fysio praktijk werd in 1933 opgericht door D.W. Beelen Sr. Inmiddels huist de praktijk sedert 1981 in het pand aan de Oude Loosdrechtseweg.

Deskundig

Ons team bestaat uit uitsluitend vakbekwame fysiotherapeuten: we hebben allemaal een relevante opleiding afgerond en we scholen regelmatig bij. Daardoor wordt u altijd behandeld volgens de meest recente inzichten en methodes. Dat deze betrouwbaar zijn, daar kunt u van op aan, want we werken volgens het ‘evidence-based practice model’. Dit betekent dat onze behandelwijzen aan de hand van strenge normen zijn getest op doeltreffendheid. We maken dus alleen gebruik van methodes waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de beste resultaten voor uw gezondheid opleveren. fysiotherapie hilversum, dry needling hilversum, fysio hilversum, fysiotherapeut hilversum

Contact en Administratie

Belt u naar de praktijk, dan krijgt u Patricia Essenberg aan de lijn. Sinds november 2012 is zij administratief medewerker van Fysioteam Hilversum. Zij draagt ook zorg over de e-mail die u ons stuurt. Patricia: “Ik kom zelf uit Hilversum en de zorg heeft mij altijd getrokken. Met het werk dat ik nu doe, kan ik iets voor de mensen uit mijn omgeving betekenen. De fysiotherapeuten hebben het vaak erg druk. Nu ik een gedeelte van hun administratieve taken overneem, hebben zij weer meer tijd om mensen te helpen.”

Keurmerken

Fysioteam Hilversum is aangesloten bij alle voorname overkoepelende organisaties en keurmerken.
Het K.N.G.F. (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
Patiëntenorganisatie Zorgbelang Nederland

Rugbeleidsplan

Hier onder leest u het complete rugbeleidsplan.

Voorwoord
Hoofdstuk 1 – 3
Hoofdstuk 4 – 6
Implementatie fysiomanuele therapie
Implementatie huisarts
Beleid SIG
Beleid Discus
Beleidsplan chronische rugklachten
Schema rugklachten
Beleidsplan lage rugklachten
Literatuur